សិល្បៈនៃការលីងកាហ្វេ
អ្នកជំនាញលីងគ្រាប់កាហ្វេត្រូវបានបណ្តុះបណ្តាលផ្នែកសិល្បៈនៃការលាយគ្រាប់កាហ្វេ និងលាយគ្រាប់កាហ្វេទាំងនោះតាមកម្រិតភាគរយ ដែលនឹងផ្តល់លទ្ធផលប្រសើរបំផុត។ គ្រាប់កាហ្វេបៃតងរបស់កាហ្វេជាច្រើនប្រភេទ ត្រូវបានលីងដាច់ដោយឡែកក្នុងអំឡុងពេលពី១៥ទៅ១៨នាទី។ ក្នុងអំឡុងពេលដំណើរការលីងគ្រាប់កាហ្វេនេះ គ្រាប់កាហ្វេនឹងប្រែពណ៌ពីពណ៌ត្នោតស្រាលទៅជាពណ៌ត្នោតចាស់ ហើយប្រែរូបជាបន្តដោយបាត់បង់សំណើមនិងមានទំហំទ្វេរដង។
ផ្នែកខាងក្នុងនៃគ្រាប់កាហ្វេផ្នែកកោងតូចត្រូវបានបង្កើតឡើងដោយសារធាតុកាបូនឌីអុកស៊ីត ដែលកើតឡើងជាបន្តបន្ទាប់ និងជំនួសឲ្យសមាធាតុសំណើមរបស់គ្រាប់កាហ្វេឆៅ។ ក្នុងអំឡុងពេលឈប់សម្រាក បន្ទាប់ពីការលីងគ្រាប់កាហ្វេរួចភ្លាម ផ្ទៃខាងក្រៅរបស់គ្រាប់កាហ្វេ នឹងមានស្រទាបប្រេងមួយដែលមានម៉ូលេគុលក្លិនភាយចេញមក សារធាតុតូចល្អិត ដែលមានតម្លៃខ្ពស់ចំពោះកាហ្វេម៉ាកSegafredo។ ជំនាញនិងបទពិសោធរបស់អ្នកជំនាញលីងគ្រាប់កាហ្វេរបស់យើង នឹងគ្រប់គ្រងលទ្ធផលនៃដំណើរការលីងគ្រាប់កាហ្វេនេះ ហើយធានាបាននូវភាពរីករាយនៃរសជាតិដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់របស់កាហ្វេអេសព្រេសូគ្រប់ពេល។
គ្រាប់កាហ្វេគុណភាពខ្ពស់របស់ក្រុមហ៊ុន Boncafé
«ល្បាយកាហ្វេគុណភាពខ្ពស់»របស់យើង ត្រូវបានផលិតចេញពីគ្រាប់កាហ្វេអារ៉ាប៊ីកាគុណភាពខ្ពស់បំផុតរបស់ពិភពលោក (ល្បាយកាហ្វេគុណភាពខ្ពស់របស់យើងមានឈ្មោះថា «Classic» មានលាយនូវគ្រាប់កាហ្វេល្អៗដូចជាគ្រាប់កាហ្វេរ៉ូបូស្តាផងដែរ)។ នៅពេលថ្ងៃលិច កាហ្វេគឺល្អដូចជាចម្ការ ដែលដាំដំណាំកាហ្វេនិងប្រមូលផលកាហ្វេ។ គ្រាប់កាហ្វេល្អមិនចាំបាច់ដាំនៅតាមចម្ការ ដែលមានដីល្អនិងស្ថានភាពអាកាសធាតុល្អនោះទេ។ ការក្លាយជាកសិករ ឬម្ចាស់ចម្ការកាហ្វេធំតែមួយមុខគត់ប៉ុណ្ណោះពួកគេត្រូវតែស្រលាញ់ដើមកាហ្វេរបស់ខ្លួន ហើយមើលថែវាឲ្យបានល្អបំផុត។ វាសុទ្ធតែជាការយកចិត្តទុកដាក់ និងគ្រប់គ្រងក្នុងអំឡុងពេលដាំ កាត់មែក ប្រមូលផល សម្ងួតគ្រាប់កាហ្វេ និងចុងក្រោយដំណើរការរក្សាសំណើម ឬសម្ងួតគ្រាប់កាហ្វេទាំងនោះ។
គុណភាពខ្ពស់មានន័យថាយើងគ្រប់គ្រងដំណើរការជ្រើសរើស និងលីងគ្រាប់កាហ្វេតាមស្តង់ដារខ្ពស់បំផុតនៅរោងចក្រលីងកាហ្វេរបស់យើង។ អស់រយៈពេលជាច្រើនឆ្នាំមកហើយ ក្រុមហ៊ុនBoncafe បានវិនិយោគច្រើនទិញគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ សម្រាប់ដំណើរការកែច្នៃគ្រាប់កាហ្វេបៃតង។ យើងថែមទាំងបានបង្កើត និងអភិវឌ្ឍវិធីសាស្ត្រថ្មីៗ ដើម្បីគ្រាប់កាហ្វេបៃតងមានគុណភាពខ្ពស់ តាមរយៈការបែងចែកគ្រាប់កាហ្វេ ដែលមានរសជាតិល្វីងខ្លាំងឬមិនសូវមានការពេញនិយមចេញពីគ្រាប់កាហ្វេ ដែលមានគុណភាពល្អ។ យើងបែងចែកគ្រាប់កាហ្វេតាមទម្ងន់ និងពណ៌របស់វា ហើយគ្រាប់កាហ្វេខ្លះនឹងបន្តត្រូវការវិធីសាស្ត្រលាងសម្អាតពិសេស។ ចំពោះល្បាយកាហ្វេគុណភាពខ្ពស់នេះ អ្នកជំនាញលីងគ្រាប់កាហ្វេ ដែលមានបទពិសោធជាច្រើនឆ្នាំរបស់យើង ជ្រើសរើសដោយប្រុងប្រយ័ត្ននិងម៉ត់ចត់ យកតែគ្រាប់កាហ្វេ ដែលមានរសជាតិឆ្ងាញ់ និងគុណភាពខ្ពស់បំផុតប៉ុណ្ណោះ ដើម្បីផលិតកាហ្វេមួយពែងៗ។ បន្ទាប់ពីលីងគ្រាប់កាហ្វេ ដែលត្រូវបានជ្រើសរើសដោយប្រុងប្រយ័ត្នទាំងនេះរួច កញ្ចប់កាហ្វេក្នុងឡូតិ៍ នីមួយៗ នឹងត្រូវឆុងដើម្បីភ្លក់រសជាតិ មិនត្រឹមតែភ្លក់រសជាតិដោយអ្នកជំនាញលីងកាហ្វេតែម្នាក់នោះទេ តែត្រូវបានភ្លក់ដោយក្រុមការងារគ្រប់គ្រងគុណភាព(QC)របស់ក្រុមហ៊ុនទាំងអស់តែម្តង។ ពួកគេគឺជាប្រធានប្រតិបត្តិផ្នែកកាហ្វេ។ វាមិនមែនជាការងាយស្រួលទេ ចំពោះគ្រាប់កាហ្វេមិនថាជាគ្រាប់កាហ្វេបៃតង ឬ គ្រាប់កាហ្វេដែលលីងរួចនោះទេ ដែលធ្វើឲ្យអ្នកជំនាញទាំងនេះ ពេញចិត្តនឹងរសជាតិរបស់វានោះ។

Classica
Highland Arabica, spiked with Red Earth Robusta.
Premium Blend of Arabica & Robusta
Size: 250g a bag

Crema
100% Fresh Pure Thai Shade-Grown Arabica
This environmental-friendly Arabica has been produced without the use of synthetic chemicals, and is grown in forests without cutting existing trees.
Premium Blend of 100% Arabica
Size: 250g a bag

Rama
100% Fresh Pure Thai Highland Arabica. A Touch of Scense Hilltribe Valley.
This environmental-friendly Arabica has been produced without the use of synthetic chemicals, and is grown in forests without cutting existing trees.
Premium Blend of 100% Arabica
Size: 250g a bag

Angelo
Truly Italian, Strictly espresso, finest Highland Arabica Roasted to perfection.
Premium Blend of Arabica & Robusta
Size: 250g a bag
Boncafé Coffee Origin
The ‘Misty Mountains’
Arabica is grown on plantations in Northern Thailand, mainly in the following provinces: Chiang Mai, Chiang Rai, Lampang, Mae Hong Son and Tak.
Arabica trees thrive at higher altitudes, which in Thailand is between 800 to 1,500 meters. In these altitudes, the beans mature at a slower pace producing generally a richer, denser, more flavorful bean. Arabica in Thailand is still in a kind of experimental stage, which helps explain its low yearly harvest. Most Thai Arabica coffee is grown by small holders, such as hill tribe families and villages, as well as in research stations (Wawi, Chang Khian, etc.) and development programs. The few hundred tons of beans that are annually picked are brought almost entirely by local traders and roasting factories for producing roast and ground coffee.
The ‘Red Earth’
Robusta is grown on plantations in Southern Thailand, mainly in the following provinces: Surat Thani, Chumporn, Ranong, Nakorn Si Thammarat, Phang-Nga and Krabi.
Robusta coffee grows in lower altitudes. For the growers, Robusta has many advantages: the trees are easier to cultivate, more disease-resistant, can tolerate larger temperature and moisture extremes, produce more beans and their fruits mature considerably quicker than their Arabica counterparts. At the same time, Robusta is generally regarded as lesser quality beans and accordingly yield lower prices. Thai Robusta is of good quality and internationally well established. Major export markets are the United States, Europe, Japan and Singapore. In the local market, Robusta is mainly used for all kinds of canned coffee drinks as well as soluble coffee. Proper processing and new roasting technologies, however, allow gourmet and bean coffee roasters to also create good quality blends with Thai Robusta.
Coffee Beans by Segafredo
Optimum roasting is critical to achieve a perfect coffee beans from both the taste and the aroma point of view. Of all the processes associated with the production of a perfect cup of coffee, roasting is arguably the most crucial.
Each coffee has individual characteristics which must be enhanced and not masked as a result of the roasting process. Segafredo Zanetti achieves just that thanks to its advanced roasting facilities which reconciles tradition and innovation to produce the best coffee beans possible. A direct control on all steps of the production cycle: Segafredo Zanetti is in fact the only company in the coffee industry that directly controls the whole coffee production process.
Segafredo Premium Coffee Beans
Segafredo Zanetti coffee beans, expertly roasted to perfection by our master roasters. We select only the best quality beans from some of the best coffee growing regions around the world for you to enjoy. Below is a selection of our most popular coffee bean blends sourced from the best coffee plantations.

Extra Strong
Segafredo’s Extra Strong is made with the highest quality beans containing a high percentage of high altitude Arabica varieties with well balanced acidity. Segafredo Extra Strong is a full bodied coffee with a smooth, strong unique taste and in one word: an experience!

Buono
With its complex yet light notes of citrus, floral and hazelnut highlights; Buono by Segafredo Zanetti is a wonderful smooth blend which can be enjoyed at any time. The expertly composed mix of South American coffee beans is a delicious blend that with a delicate flavour that slowly reveals it self.

Espresso Casa
The “Espresso Casa” is one of Segafredo’s classical home style coffee blend enjoyed by many Italian families for generations. The flavour is spicy and full bodied packed with all the classic flavours people have come to expect from their espresso extraction.

Intermezzo
Intermezzo is one of the oldest blends from Segafredo, Intermezzo is blended and roasted with skill to give the discerning coffee lover a cup of quality coffee with a rich and distinctive aroma: The real Italian coffee. Ideal to be enjoyed at any time of the day.
